پرش به محتوا
زوم ارز

لیست شدن قاتل دوج کوین در صرافی Bybit رد شد

۱۶آذر۱۴۰۰ 4 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
لیست شدن قاتل دوج کوین در صرافی Bybit رد شد

لیست شدن قاتل دوج کوین در صرافی Bybit رد شد

به گزارش زوم ارز، صرافی سنگاپوری Bybit طی اعلامیه ای خبر داد که آنها هم اکنون شیبا اینو را لیست کرده و حالا پس از مدت های انتظار، این رمز ارز برای معاملات اسپات در دسترس است.

پیش از آن نیز جفت ارز SHIB1000/USDT که بعنوان یک جفت ارز مشتقاتی فعالیت می‌کند در ماه اکتبر در این صرافی لیست شد و به کاربران این امکان را داد که این رمز ارز که بعنوان دومین میم کوین برتر بازار فعالیت می‌کند را با اهرم حداکثر 25x معامله کنند و در عین حال از استیبل کوین تتر بعنوان وثیقه استفاده کنند.

معامله گران از ایالات متحده، سرزمین اصلی چین، سنگاپور، ایران و برخی از کشور های دیگر به دلیل موانع قانونی اجازه استفاده از این سرویس را ندارند.

در همان ماه، کمیسیون بورس و اوراق بهادار انتاریو به صرافی نسبت به ارائه محصولات مشتقه در بزرگترین استان کانادا هشدار داد.

بای بیت، چهارمین صرافی بزرگ ارز های دیجیتال در معاملات فیوچرز بیت کوین است و در رتبه اول صرافی بایننس، رتبه وم CME Group و در رتبه سوم صرافی  FTX قرار دارد.

در اخبار دیگر، شیبا اینو اخیراً در بزرگترین صرافی ارز دیجیتال برزیل نیز لیست شده است.

با این حال، شیبا اینو با وجود موجی از لیست شدن های جدید، به روند نزولی خود ادامه می‌دهد و هم اکنون در زمان نگارش این خبر، 56.2 درصد با اوج قیمتی که یک ماه قبل در سطح قیمت 0.00008616 دلار ثبت کرد فاصله دارد و هم اکنون در زمان نگارش این خبر شیبا اینو در سطح قیمت 0.00003780 دلار قرار دارد و افزایش قیمتی 7.1 درصدی را طی شبانه روز اخیر تجربه کرده و در وضعیت خوبی قرار دارد.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.

منبع: U.Today


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 4 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 4 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 4 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 4 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه