پرش به محتوا
زوم ارز

برطرف کردن باگ های کاردانو قبل از راه اندازی هاردفورک آلونزو

۷شهریور۱۴۰۰ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
برطرف کردن باگ های کاردانو قبل از راه اندازی هاردفورک آلونزو

به گزارش زوم ارز و به نقل از ویدیویی که اخیراً توسط رییس شرکت Input Output Global که شرکت مادر کاردانو محسوب می‌شود، آقای چارلز هاسکینسون در مورد ورود کاردانو به مرحله نهایی راه اندازی هاردفورک کاردانو صحبت کرد.

وی اظهار داشت که آماده سازی برای راه اندازی شبکه آزمایشی که قرار است در 1 سپتامبر ارائه شود طبق برنامه پیش می‌رود و چارلز هاسکینسون از فاز بنفش این هاردفورک که در اوایل ماه جاری راه اندازی شد به عنوان اولین شبکه آزمایشی این به روزرسانی یاد کرد.

همانطور که قبلاً نایجل همسلی سرپرست تحویل در کاردانو تأیید کرد، این شبکه آزمایشی در 1 سپتامبر راه اندازی خواهد شد و حالا چارلز هاسکینسون نیز آنرا تأیید کرده است.

به گفته چارلز، اکنون کار های زیادی باید انجام شوند تا این شبکه آزمایشی در آخر هفته راه اندازی شود و تیم توسعه دهنده کاردانو باید اطمینان داشته باشد که همه چیز با آخرین نسخه از DB Sink مطابقت داشته باشد.

تاکنون مدیرعامل این رمز ارز گفته که همه زیرساخت ها سبز بنظر می‌رسند و اگر واقعاً همه چیز همانطور که چارلز هاسکینسون می‌گوید باشد، فعالیت شبکه آزمایشی آلونزو در 9 سپتامبر به پایان خواهد رسید و شبکه اصلی آن نیز در 12 سپتامبر راه اندازی خواهد شد و بخاطر این هاردفورک نیز این رمز ارز دچار افزایش قیمت بسیار خوبی شده و به رتبه سومین ارز برتر بازار رسید.

هاسکینسون خلاصه کرد که همه چیز خوب است اما تا اینجا چند باگ کوچک وجود دارد که تیم توسعه دهنده کاردانو باید آنها را برطرف کند.

بنیانگذار کاردانو اظهار داشت، این احتمالاً یک روال کاملاً بدون باگ نخواهد بود و تیم کاردانو نیز مشکلی با آن نخواهد داشت.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.

منبع:  U.Today


بیشتر بخوانید:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 4 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 4 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 4 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 4 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه