پرش به محتوا
Ad

حمله گسترده به یک آلت‌کوین؛ صرافی‌های بزرگ در وضعیت هشدار

۱ سال پیش
حمله گسترده به یک آلت‌کوین؛ صرافی‌های بزرگ در وضعیت هشدار

حمله گسترده به یک آلت‌کوین؛ صرافی‌های بزرگ در وضعیت هشدار

به گزارش زوم ارز، به گزارش شرکت امنیتی Crypto Cyvers، به نظر می رسد Altcoin مورد نظر به یک حمله هک بزرگ برخورد کرده است.

Cyvers اعلام کرد که سیستم‌هایشان شامل تعداد زیادی معاملات مشکوک مرتبط با Altcoin UPCX (UPC) هستند.

به گفته متخصصان امنیتی، تهاجم کنندگان موفق شده‌اند کنترل آدرس 0x4c… .3583E را به دست آورند، تغییراتی در قرارداد “پروکسی الدین” ایجاد کنند و عملیات “عقب نشینی” را اجرا کنند. بنابراین، تقریباً 70 میلیون دلار معادل 18.4 توکن UPC از سه کیف پول مدیریت مختلف به دست مهاجمین منتقل شد.

فعلاً ، همه‌ی اطلاعات در آدرس 0xff7 هستند.

با این حال، توسعه دهندگان UPCX نیز توسعه را از طریق حساب X رسمی خود تأیید کرده‌اند و آن را “فعالیت غیرمجاز” توصیف نموده‌اند. در پاسخ به این حمله، توسعه دهندگان به طور موقت سپرده‌ها و برداشت‌های UPCX را به حالت تعلیق درآوردند. آنها باور داشتند که دارایی‌های کاربری ایمن و بی‌تأثیر از این حمله عبور کرده‌اند. آنها اظهار داشتند که در حال بررسی این موضوع می‌باشند و قرار است به زودی به روز شوند.

UPC در صرافی های معروف مانند Bitget، Mexc و Gateio مورد ذکر قرار گرفته و ارز دیجیتال دوم به دلیل حملات حدود 5٪ از ارزش خود را از دست داده است. در حال حاضر، بازار ارزشی UPC حدود 337 میلیون دلار است.
منبع:

تاریخ انتشار:

این خبر صرفاً جنبهٔ اطلاع‌رسانی دارد و توصیهٔ سرمایه‌گذاری نیست؛ معامله در بازارهای مالی با ریسک از دست رفتن سرمایه همراه است. برخی لینک‌های این صفحه لینک همکاری (افیلیت) هستند.

آخرین اخبار

همهٔ اخبار
  1. فیوچرز کریپتو در 2026؛ چرا معاملات پرپچوال از همیشه مهم تر شده‌ ان۲ روز پیش
  2. Toobit SmartK چیست و چه کاربردی در معاملات فیوچرز دارد؟۲ روز پیش
  3. Toobit و TOKEN2049| چرا این رویداد برای بازار کریپتو مهم است؟۲ روز پیش
  4. اتریوم، سولانا یا ریپل؟مقایسه پتانسیل رشد۲ روز پیش
  5. گزارش اثبات ذخایر سپتامبر Toobit؛ پشتوانه بیش از 100% برای دارایی‌های اصلی۲ روز پیش
  6. Toobit به‌عنوان اسپانسر پلاتینیوم در TOKEN2049 سنگاپور حضور خواهد داشت۲ روز پیش

دربارهٔ نویسنده

شیما شاکری مترجم و نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال است که با تحصیل در رشته مترجمی زبان انگلیسی، به صورت تخصصی بر ترجمه و بازنویسی اخبار بین‌المللی بازار کریپتو تمرکز دارد. او با رصد مستمر منابع معتبر خارجی، تلاش می‌کند تحولات بازار، اطلاعیه‌های صرافی‌ها، تصمیمات… ادامه در صفحهٔ نویسنده ←

نظرات (۰ نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده‌اند.

100 دلار پاداش ثبت‌نام ویژه کاربران جدید · جشنوارهٔ پاییزی ثبت‌نام←