پرش به محتوا
زوم ارز

SEC در حال تلاش برای استخدام کارشناسان رمزنگاری،چرا؟!⚙️

۱۶آبان۱۴۰۲ 3 سال پیش نویسنده: تیم خبری
SEC در حال تلاش برای استخدام کارشناسان رمزنگاری،چرا؟!⚙️

SEC در حال تلاش برای استخدام کارشناسان رمزنگاری،چرا؟!⚙️

به گزارش زوم ارز، گزارش دفتر بازرس کل کمیسیون بورس و اوراق بهادار درباره مسائل استخدامی و تنظیم کننده مالی در صنعت رمزنگاری توضیحات جالبی ارائه داده است. این گزارش به تاریخ 31 اکتبر تأکید دارد که کمیسیون بورس و اوراق بهادار با مشکلی در استخدام کارشناسان رمزنگاری مواجه است که تمایلی به فروش دارایی‌های دیجیتال خود به منظور کار با کمیسیون ندارند.

گزارش بیان می‌کند: “بسیاری از کاندیداهای واجد شرایط دارایی‌های رمزنگاری دارند، که دفتر مشاور اخلاقی تشخیص داده است که آنها را از مشارکت در موضوعات خاصی که به دارایی‌های رمزنگاری مرتبط است، منع می‌کند.” به عبارت دیگر، تعدیل شغلی برای کارشناسانی که دارایی‌های رمزنگاری دارند تا جایی که تأثیر داشته باشد، ممنوع است.

این گزارش همچنین به تعامل تنظیم‌کننده با گروه کوچکی از کارشناسان واجد شرایط از بخش خصوصی و مواجهه با رقابت بالا اشاره می‌کند.

همچنین تأکید شده است که تنظیم‌کننده برای حفظ نقش مؤثر خود باید نظارت مداوم بر محیط بازار داشته باشد و در صورت لزوم تخصص، قوانین، مقررات، و ابزارها و فعالیت‌های نظارتی خود را تعدیل کند.

گزارش اظهار می‌دهد که کمیسیون بورس و اوراق بهادار رشد سریع دارایی‌های رمزنگاری را به عنوان یکی از چندین “خطر تکاملی” مشخص می‌کند.

از طرف دیگر، گزارش اشاره به عدم وجود یک قانون قضایی مشخص برای رمزنگاری دارد و این اوضاع ممکن است منجر به تصمیم‌گیری‌های متناقضی در دادگاه‌های مختلف شود. این عدم اطمینان ممکن است تأثیراتی روی تصمیمات و اولویت‌های اجرایی کمیسیون بورس و اوراق بهادار بگذارد و به تأخیر تصمیم‌گیری در این زمینه منجر شود.

در نهایت، گزارش به تأثیر احتمالی عدم قطعیت بر تصمیمات و اولویت‌های اجرایی کمیسیون بورس و اوراق بهادار اشاره می‌کند.


منبع: theblock.co

 

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
  2. ۰۳/۰۲
    مقایسه امنیت صرافی های محبوب ایرانیان 2 هفته پیش
  3. ۰۳/۰۲
    رونمایی ​​Toobit از جوایز TradFi در چالش معاملات کپی‌ترید 150 هزار دلاری ماه مه 2 هفته پیش
  4. ۰۳/۰۲
    توسعه اکوسیستم TradFi در Toobit با لیست کردن 13 دارایی جدید و استخر جایزه 150 هزار دلاری 2 هفته پیش
  5. ۰۳/۰۲
    Toobit در تازه‌ترین گزارش گواهی اثبات ذخایر مورد تایید Hacken، وجود بیش از 100% پشتوانه برای دارایی‌ها را تایید کرد 2 هفته پیش
تیم خبری

شیما شاکری مترجم و نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال است که با تحصیل در رشته مترجمی زبان انگلیسی، به صورت تخصصی بر ترجمه و بازنویسی اخبار بین‌المللی بازار کریپتو تمرکز دارد. او با رصد مستمر منابع معتبر خارجی، تلاش می‌کند تحولات بازار، اطلاعیه‌های صرافی‌ها، تصمیمات رگولاتوری و رویدادهای فاندامنتال را با دقت و امانت‌داری محتوایی به فارسی منتقل کند. تمرکز اصلی او بر شفافیت در انتقال داده‌ها، پرهیز از بزرگ نمایی و حفظ بی طرفی خبری است. محتوای منتشر شده توسط شیما شاکری با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران ارائه می‌شود و به منزله توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد معاملاتی نیست.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه