پرش به محتوا
زوم ارز

احتمال نابودی بیت کوین؟!

۳۱اردیبهشت۱۴۰۰ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
احتمال نابودی بیت کوین؟!

ویتالیک بوترین، بنیان گذار اتریوم روز پنجشنبه به  CNN گفت که اگر فناوری و تکنولوژی بیت کوین پیشرفت نکند این خطر بزرگ وجود دارد که بیت کوین به فراموشی سپرده شود.
وی افزود:

اگر بیت کوین تا چند سال بعد، در همین حدی که امروز هست فناوری داشته باشد خطر بزرگی منوط به اینکه بیت کوین  به فراموشی سپرده شود وجود دارد.
علاوه بر این، وی پیش بینی کرد که احتمالاً ارزش کل بازار اتریوم از بیت کوین پیشی خواهد گرفت و این موضوع بخاطر به روزرسانی های این رمزارز است.
جوانترین میلیاردر دنیای ارز های دیجیتال اظهار داشت که نگرانی های پیرامون الگوریتم  PoWقطعاً واقعی هستند.
وی گفت:
مصرف منابع بیت کوین قطعاً بسیار زیاد است و این چیزی نیست که بزرگترین نقطه ضعف این الگوریتم باشد اما قطعاً یک نقطه ضعف قابل توجه و حائز اهمیت است.
همانطور که توسط U.Today گزارش شد، انتظار میرود که اتریوم  پس از انتقال به الگوریتم   PoSمصرف برق خود را 99.95 درصد کاهش دهد.

بوترین در مورد کاهش قیمت شدید بازار ارز های دیجیتال اظهار داشت که این صنعت در یک حباب قرار دارد اما قادر به پیش بینی زمان تمام شدن این حباب نیست.
وی خاطرنشان کرد:

ممکن است همین حالا یا ممکن است چند ماه به پایان برسد.
بسیاری از شت کوین ها هنوز در این حباب قرار نگرفته اند اما بوترین حتی یک واحد از آن ها را هم نمی‌خواهد.
این برنامه نویس 27 ساله روسی- کانادایی پس از سوزاندن 6.7 میلیارد دلار توکن شیبا اینو، از تیم توسعه دهنده ی شت کوین ها خواست که هیچ ارزی را به او اهدا نکنند.
وی افزود:
اول از همه، من واقعاً بسیاری از این پروژه ها را به خوبی نمی‌شناسم پس قادر به تأیید کردن آنها نیستم.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @zoomarz98 بپیوندید.

منبع: U.Today


گزیده اخبار

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 4 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 4 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 4 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 4 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه