پرش به محتوا

تلگرام: آی پی‌ها و شماره تلفن‌های قانون شکنان به اشتراک گذاشته می‌شود

۳مهر۱۴۰۳ 2 سال پیش نویسنده: تیم خبری
تلگرام: آی پی ها و شماره تلفن های قانون شکنان به اشتراک گذاشته می شود

تلگرام: آی پی‌ها و شماره تلفن‌های قانون شکنان به اشتراک گذاشته می‌شود

به گزارش زوم ارز، بعد از دستگیری و پس از آزادی پاول دوروف، مدیر عامل تلگرام در فرانسه، کانال خود در تلگرام اعلام کرد که پلتفرم پیام رسان خود به روز شده است و شرایط خدمات و سیاست حفظ حریم خصوصی را به‌روز کرده است. طبق این تغییرات، این پلتفرم ممکن است اطلاعاتی از جمله آدرس IP و شماره تلفن کاربرانی که قوانین یا قوانین تلگرام را نقض می‌کنند، را به مقامات مربوطه افشا کند.

برای اطلاع از تمامی اخبار کانال تلگرام ما را دنبال کنید

آی‌پی و شماره تلفن متخلفان تلگرام در اختیار مقامات مربوطه قرار می‌گیرد

در روز دوشنبه، پاول دوروف، مدیر عامل تلگرام، اعلام کرد که این پلتفرم تصمیم به به روز رسانی سیاست حفظ حریم خصوصی و شرایط خدمات خود گرفته است از طریق کانال خود. این فرد 39 ساله فرانسوی-روسی در تاریخ 24 آگوست به اتهام تسهیل فعالیت‌های مجرمانه اعم از قاچاق مواد مخدر، کلاهبرداری، توزیع پورنوگرافی و پولشویی دستگیر شد. پس از پرداخت وثیقه 5 میلیون یورو (5.5 میلیون دلار)، دوروف آزاد شد و در اوایل سپتامبر با مردم گفتگو کرد و در مورد اقدامات انجام شده توسط مقامات فرانسه بحث و گفتگو نمود.

در دو هفته گذشته، کانال تلگرام دوروف جزئیات به‌روزرسانی‌های اخیر پلتفرم را ارائه کرد. اعلام شد که در این دوره زمانی، یک تیم اختصاصی از مدیران، محتوای مشکل‌ساز را تحت نظر داشتند و برای سهولت در کار با هوش مصنوعی (AI) نیز همکاری کردند. به همین دلیل، قابلیت جستجو در تلگرام محدود شده و محتوای مخرب دیگر در دسترس نیست. با این حال، کاربران تشویق می‌شوند تا هرگونه مطالب غیرقانونی که برخورد با آنها می‌کنند را از طریق کانال گزارش جستجوی پلتفرم گزارش دهند.

شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد:

در بیانیه آمده است که به منظور جلوگیری از بهره‌برداری نادرست مجرمان از جستجوی تلگرام، خط‌مشی‌ها و شرایط خدمات را به‌روز کرده‌اند و تضمین شده است که این تغییرات همسو با قوانین جهانی هستند. این بیانیه بیان کرده که در صورت نقض قوانین به موجب درخواست‌های قانونی معتبر، آدرس‌های IP و شماره تلفن اشخاص متخلف قابل افشا به مقامات مربوطه می‌باشند. همچنین خط‌مشی رازداری اعلام می‌کند که ابرداده‌ها تا حداکثر 12 ماه نگهداری می‌شوند.

تلگرام باور دارد که از فعالیت‌های مجرمانه جلوگیری می‌کند. شرکت اعلام کرده است که تلگرام برای ارتباط با دوستان و دستیابی به اخبار و اطلاعات به کار می‌رود و هدف آن تبلیغ کالاهای غیرقانونی نیست. در بیانیه‌ای قاطع، تلگرام اعلام کرده است که این شرکت اجازه نخواهد داد تا فردی با عملکرد بد به میلیاردها کاربر پلتفرم تلگرام خطر و آسیب برساند.

منبع: news.bitcoin.com


بیشتر بخوانید

اخبار مرتبط

  1. ۰۶/۰۱
    کاربران جدید کپی‌ترید Toobit از پوشش 100% جبران زیان بهره‌مند می‌شوند 3 روز پیش
  2. ۰۶/۰۱
    Toobit از بخش‌های رویداد TIFT 2026 و استخر جایزه 3 میلیون دلاری رونمایی کرد 3 روز پیش
  3. ۰۶/۰۱
    Toobit جزئیات رقابت TIFT 2026 با استخر جوایزی به ارزش 3,000,000 USDT را منتشر کرد 3 روز پیش
  4. ۰۶/۰۱
    آغاز رقابت‌های تیمی و انفرادی TIFT 2026 در Toobit 3 روز پیش
  5. ۰۵/۲۷
    Toobit از صفحه جدید و ساده‌سازی‌شده آغاز مسیر معامله‌گری رونمایی کرد 1 هفته پیش
تیم خبری

زهرا راد دانش آموخته رشته کامپیوتر و نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال است. او با بیش از چهار سال آشنایی و فعالیت مستمر در بازار کریپتو، تمرکز خود را بر رصد و تحلیل تحولات فاندامنتال، تصمیمات رگولاتوری، داده‌های کلان اقتصادی و رویدادهای تأثیرگذار بر بازار قرار داده است.با تکیه بر دانش فنی و رویکرد تحلیلی، زهرا تلاش می‌کند اخبار بین‌المللی حوزه رمزارزها را به صورت دقیق، بی طرفانه و قابل فهم برای مخاطبان فارسی زبان ارائه کند. در نگارش مطالب، بر شفافیت اطلاعات، پرهیز از بزرگ‌نمایی و تفکیک خبر از تحلیل تأکید دارد.محتوای منتشر شده توسط زهرا راد با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و به منزله توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد معاملاتی نیست.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه