پرش به محتوا
زوم ارز

ایرلند کمک‌های رمز ارزی به سیاست مداران را ممنوع می‌کند

۳۰فروردین۱۴۰۱ 4 سال پیش نویسنده: تیم خبری
ایرلند کمک‌های رمز ارزی به سیاست مداران را ممنوع می‌کند

ایرلند کمک‌های رمز ارزی به سیاست مداران را ممنوع می‌کند

به گزارش زوم ارز، کمک‌های مالی ارائه شده به افراد و نهادهای سیاسی با استفاده از رمز ارز، تحت قوانین یکپارچگی سیاسی جدید، که به دلیل نگرانی‌های پیرامون دخالت خارجی در سیاست‌های این کشور پیش‌نویس شده است، ممنوع خواهند شد.

همچنین، اصلاحات ارائه شده توسط دارا اوبراین، وزیر این کشور، کمک‌های مالی خارجی، اطلاع رسانی غلط، و دیگر امور مورد نیاز برای شفاف‌سازی در افراد و نهادهای سیاسی، به علت وجود ترس از دخالت روسیه در انتخابات ایرلند، را پوشش می‌دهند.

در روز 18 آپریل، اوبراین در صحبت با ایندیپندنت گفت این قوانین سیستم دموکراسی ایرلند را، با وجود تهدیدهای فزاینده‌ی جنگ سایبری با هدف کشورهای آزاد، تحت حفاظت خود قرار می‌دهند، و یک کمیسیون انتخاباتی جدید بر این قوانین نظارت خواهد کرد.

هنوز مشخص نیست که در حال حاضر چه درصد یا میزانی از کمک‌های سیاسی با استفاده از رمز ارز، به افراد یا نهادهای سیاسی پرداخت می‌شود. وبسایت کوین تلگراف جهت دریافت پاسخ با اوبراین و افراد مربوطه تماس برقرار کرد، اما در آن زمان پاسخی دریافت نکرد.

اعمال ممنوعیت بر کمک‌های مالی به سیاست مداران اتفاق تازه‌ای نیست؛ در سال 2018، ایالت کالیفورنیا چنین کمک‌هایی را به دلیل مشکلات شفافیت و سختی ردیابی رمز ارزها ممنوع ساخت. بنا به داده‌های Multistate، سه ایالت دیگر از آمریکا، اورگان، میشیگان و کارولینای شمالی، نیز قوانینی علیه استفاده از رمز ارز در کمپین‌های مالی وضع کرده‌اند.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارزهای دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.

منبع: Cointelegraph


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۴/۰۹
    بهترین صرافی های جایگزین انتقال دارایی CoinEx | فرصت ویژه کارمزد صفر 6 روز پیش
  2. ۰۴/۰۹
    Toobit معاملات اسپات بدون کارمزد را راه‌اندازی کرد 6 روز پیش
  3. ۰۴/۰۹
    مروری بر عملکرد Toobit در نیمه نخست سال 2026: TradFi، فیوچرز و ارتقاهای معاملاتی مبتنی بر هوش مصنوعی 6 روز پیش
  4. ۰۴/۰۹
    معرفی بهترین صرافی با کارمزد صفر در بازار اسپات | کارمزد معاملات اسپات 6 روز پیش
  5. ۰۴/۰۵
    چرا کوینکس به دور زدن تحریم‌های ایران متهم شد؟ 1 هفته پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه