پرش به محتوا
زوم ارز

افزایش سرمایه گذاری MicroStrategy در بیت کوین

۳۰بهمن۱۳۹۹ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
microStrategy-btc-zoomarz

در صورتی که خرید ها طبق برنامه انجام شوند، این شرکت اطلاعات تجاری بیش از 3.5 میلیارد دلار بیت کوین به عنوان دارایی ذخیره در اختیار خواهد داشت.
پس از اعلامیه روز سه شنبه که در آن میکرو استراتژی اعلام کرد که قصد دارد 600 میلیون دلار بیت کوین از طریق اوراق قرضه که قابلیت تبدیل شدن به فیات و سهام را دارند خریداری بکند، اما حالا اعلام شد که این شرکت قصد دارد 300 میلیون دلار دیگر به آن مبلغ اضافه کند تا به 900 میلیون دلار برسد.
میکرو استراتژی در روز چهارشنبه اعلام کرد که در سال 2027 این 900 میلیون دلار اوراق قرضه در پیشنهادی خصوصی به موسسه های واجد شرایط خواهد فروخت. طبق برآورد های این شرکت، سود حاصل از این فروش تقریباً 879 میلیون دلار خواهد بود. البته اگر بیت کوین بیشتری با این اوراق قرضه خریداری شود سود حاصل از فروش حتی به یک میلیارد دلار هم خواهد رسید.
این شرکت اطلاعات تجاری گفت که احتمالاً در روز جمعه پیشنهاد خود را ببندد و پس از دریافت اوراق قرضه به سوی خرید بیت کوین برود. با رسیدن بیت کوین در روز چهارشنبه به اوج قیمت خود و ثبت رکوردی جدید در حدود 51 هزار دلار، اگر میکرو استراتژی بخواهد با این قیمت، بیت کوین خریداری کند می‌تواند 19 هزار بیت کوین را به خزانه خود اضافه کند.
میکرو استراتژی اولین بار در آگوست 2020، 250 میلیون دلار بیت کوین خریداری کرد و از آن زمان تا کنون قیمت این ارز دیجیتال دو برابر شده است.از آن زمان این شرکت در سپتامبر 2020 هم، 16796 بیت کوین به ارزش 175 میلیون دلار خریداری کرد و بعد از آن در دسامبر 2020، 29646 بیت کوین به ارزش 650 میلیون دلار خریداری کرده است. علاوه بر این خرید ها، این شرکت در اواخر ژانویه سال جاری هم 314 بیت کوین به ارزش 10 میلیون دلار و و در اوایل فوریه نیز 295 بیت کوین به ارزش 10 میلیون دلار خریداری کرده است.
اگر خرید جدید این شرکت هم طبق برنامه انجام شود، این شرکت تقریباً 90 هزار بیت کوین معادل بیش از 3.5 میلیارد دلار را در خزانه خود قرار خواهد داد.
این بدان معناست که میکرواستراتژی 0.48 درصد از بیت کوین های جهان را در اختیار دارد.


گزیده اخبار

 

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 3 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 3 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 3 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 3 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه