پرش به محتوا
زوم ارز

بدافزار هوش مصنوعی: چگونه هکرها داده‌های حساس کاربران را سرقت می‌کنند

۲۲اردیبهشت۱۴۰۴ 1 سال پیش نویسنده: تیم خبری
بدافزار هوش مصنوعی: چگونه هکرها داده‌های حساس کاربران را سرقت می‌کنند

بدافزار هوش مصنوعی: چگونه هکرها داده‌های حساس کاربران را سرقت می‌کنند

به گزارش زوم ارز،  به گفته یک محقق امنیتی ، این بدافزار قادر به برداشت اعتبارنامه های مرورگر ، اطلاعات کیف پول cryptocurrency و داده های حساس تر است.

در گزارش خود، محقق مورفیسک به نام شوموئل اوزان بیان کرد که بهتر است به جای اعتماد به سایت‌های نرم‌افزاری سنتی که ممکن است فیشینگ یا کرک شده باشند، بیشتر به توسعه دهندگان سیستم عامل های هوش مصنوعی معتقدند که می‌توانند افراد را متقاعد کنند. این افراد معمولاً از طریق گروه‌های معتبر فیس‌بوک و کمپین‌های اجتماعی ویروسی تبلیغ می‌شوند.

هکرها الگوریتم‌های هوش مصنوعی را به کار می‌گیرند تا در شبکه‌های اجتماعی یا گروه‌های فیسبوکی تبلیغات خود را نمایش دهند. این اقدام به نظر ممکن است قانونی به نظر برسد، اما در واقع این تنها یک حافظه جلب برای به دست آوردن بدافزارها به کمک دسترسی آسان افراد به نرم‌افزارهای هوش مصنوعی است.

وقتی کاربر بر روی یک پست کلیک می‌کند، آنها به نظر می‌رسد که به ابزارهای ویرایش هوش مصنوعی رایگان هدایت می‌شوند و از آن‌ها خواسته می‌شود تصویر یا ویدیوی خود را بارگذاری کنند. اما به جای آنچه که به نظر یک ابزار هوش مصنوعی می‌آید، آنها باید یک فایل فشرده با نام تقلیدی VideodReamai.zip بارگیری کنند. این فایل منجر به اجرای یک برنامه پایتون بدافزار می‌شود که مسیر را برای انتشار نرم‌افزارهای آزمایشی ترویجی سرقتی باز می‌کند.

همچنین، برای افزایش کنترل بر روی دستگاه و داده‌های میزبان، برخی از افراد دزدی داده‌ها را با استفاده از تروجان‌های دورکاری مانند Xworm انجام می‌دهند.

بدافزار نودلفیل ، که ادعا می کند در گیت‌هاب توسط یک توسعه‌دهنده بدافزار پرشور از ویتنام ساخته شده است، از منشأ ویتنامی بهره می‌برد و ارزشیابی می‌شود.

به گفته مقامات، جرایم سایبری، به ویژه در منطقه جنوب شرقی آسیا، در حال گسترش است و گزارش‌ها نشان می‌دهد که افرادی با سابقه توزیع نرم‌افزار Stealer از طریق پلتفرم فیس‌بوک فعالیت دارند.

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 4 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 4 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 4 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 4 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
تیم خبری

شیما شاکری مترجم و نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال است که با تحصیل در رشته مترجمی زبان انگلیسی، به صورت تخصصی بر ترجمه و بازنویسی اخبار بین‌المللی بازار کریپتو تمرکز دارد. او با رصد مستمر منابع معتبر خارجی، تلاش می‌کند تحولات بازار، اطلاعیه‌های صرافی‌ها، تصمیمات رگولاتوری و رویدادهای فاندامنتال را با دقت و امانت‌داری محتوایی به فارسی منتقل کند. تمرکز اصلی او بر شفافیت در انتقال داده‌ها، پرهیز از بزرگ نمایی و حفظ بی طرفی خبری است. محتوای منتشر شده توسط شیما شاکری با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران ارائه می‌شود و به منزله توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد معاملاتی نیست.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه