پرش به محتوا
زوم ارز

مصاحبه بنیان‌گذار کاردانو در مورد مرگ بیت کوین

۳۰بهمن۱۳۹۹ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
مصاحبه بنیان‌گذار کاردانو در مورد مرگ بیت کوین

از نظر چارلز هاسکینسون، بیت کوین کمترین پیشرفت و نوآوری را بین ارز های دیجیتال داشته است و اگر توسعه دهندگان نوآوری نداشته باشند، در نهایت این ارز دیجیتال محو خواهد شد.
روند صعودی شدید بیت کوین هیچ‌کس را بی تفاوت نسبت به این موضوع نگذاشته است. طی چند هفته گذشته، این بحث مورد علاقه متخصصان بوده است. بعضی ها معتقدند که بیت کوین روند صعودی خود را ادامه خواهد داد و بعضی معتقدند که بیت کوین محو خواهد شد. چارلز هاسکینسون در میان افراد دسته دوم است.
در مصاحبه ای که در subreddit کاردانو انجام شد، هاسکینسون اطمینان داد که درست مثل پول های سنتی، تنها چیز ارزشمند بیت کوین مقبولیت آن است. به همین دلیل هنگامی که تنها نقطه قوت خود را از دست بدهد سرانجام خواهد مرد.
” بیت کوین ارزشمند است زیرا محبوبیت دارد. این ارز دیجیتال هیچ مزیت تکنولوژیکی ندارد. در حقیقت کمترین پیشرفت را در بین ارز های دیجیتال داشته است. هیچ دلیلی غیر از مقبولیت برای محبوبیت آن وجود ندارد.”
کاردانو یک بلاکچین نسل سوم است و به همین دلیل هاسکینسون آنرا با ارزش تر از بیت کوین می‌داند. بیت کوین یک بلاکچین نسل اول است و در آن فقط سکه ها از کیف پولی به کیف پول دیگر منتقل می‌شوند.
اتریوم که نمونه ای از بلاکچین نسل دوم است علاوه بر انتقال از کیف پولی به کیف پول دیگر، به افراد این قابلیت را می‌دهد که قرارداد های هوشمندانه ببندند که این کار باعث می‌شود بلاکچین کاربردی تر شود. با این حال این بلاکچین ها از برخی نقص های طراحی رنج می‌برند.
از طرف دیگر کاردانو که یک بلاکچین نسل سوم است فناوری را به بلاکچین های نسل دوم اضافه کرده است و در نهایت این آپگرید ها باید باعث شوند تا این شبکه بدون اینکه متمرکز بودن خود را از دست بدهد، مقیاس پذیرتر، امن تر و کارآمد تر شود.
همان لحظه ای که بیت کوین محبوبیت خود را از دست بدهد آلت کوینی جایگزین آن خواهد شد و تنها در صورتی بیت کوین به فعالیت خود ادامه خواهد داد که آنرا آپگرید کنند و گرنه این ارز دیجیتال محو خواهد شد.
منبع: cryptopotato


گزیده اخبار

 

اخبار مرتبط

  1. ۱۱/۲۷
    Toobit و LALIGA پس از نشست مطبوعاتی موفق، از چشم‌انداز مشترک خود برای همکاری‌های منطقه‌ای خبر دادند 3 ماه پیش
  2. ۱۱/۲۷
    Toobit با راه‌اندازی معاملات فیوچرز سهام، پیوندی میان بازار مالی سنتی و رمزارز ایجاد می‌کند 3 ماه پیش
  3. ۱۱/۲۷
    Toobit ولنتاین را با $300,000 جایزه برای تیم‌های دو نفره جشن می‌گیرد 3 ماه پیش
  4. ۱۱/۲۷
    Toobit پس از تکمیل فوری ظرفیت فروش در سکوی پرتاب، نبرد معاملاتی 10 میلیون توکن FWX را آغاز می‌کند 3 ماه پیش
  5. ۱۱/۲۷
    رونمایی Toobit از یکپارچه‌سازی هشدارهای TradingView برای ارائه سیگنال‌های لحظه‌ای بازار 3 ماه پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه