پرش به محتوا

بانک مرکزی برزیل برای پایان سال مقررات جدید ارزهای دیجیتال را برنامه ریزی می‌کند

۱خرداد۱۴۰۳ 2 سال پیش نویسنده: تیم خبری
بانک مرکزی برزیل برای پایان سال مقررات جدید ارزهای دیجیتال را برنامه ریزی می کند

بانک مرکزی برزیل برای پایان سال مقررات جدید ارزهای دیجیتال را برنامه ریزی می‌کند

به گزارش زوم ارز، برازیلیا، 20 مه (رویترز) – بانک مرکزی برزیل روز دوشنبه اعلام کرد که تصمیم دارد روند تنظیم دارایی‌های رمزنگاری شده و ارائه دهندگان خدمات دارایی‌های مجازی را به فازهایی تقسیم کند و انتظار می‌رود پیشنهادهای نظارتی ارائه شود. تا پایان سال جاری.

این تصمیم عملاً تکمیل فرآیند را پس از قانون 2022 در این زمینه به تاخیر می‌اندازد، که راه را برای مقررات بعدی توسط بانک مرکزی هموار می‌کند.
در یک جلسه استماع کنگره در سال گذشته، مدیر مقررات بانک، اوتاویو داماسو، پیش بینی کرده بود که مقررات تا ژوئن 2024 به پایان برسد.
شاید دنبال کردن این اخبار برای شما مفید باشد:

پس از شروع یک رایزنی عمومی در مورد این موضوع در دسامبر 2023، که در ژانویه به پایان رسید، بانک مرکزی اعلام کرد که اکنون یک رایزنی جدید را در نیمه دوم سال جاری آغاز خواهد کرد.


منبع: reuters.com


بیشتر بخوانید

اخبار مرتبط

  1. ۰۶/۰۱
    کاربران جدید کپی‌ترید Toobit از پوشش 100% جبران زیان بهره‌مند می‌شوند 2 روز پیش
  2. ۰۶/۰۱
    Toobit از بخش‌های رویداد TIFT 2026 و استخر جایزه 3 میلیون دلاری رونمایی کرد 2 روز پیش
  3. ۰۶/۰۱
    Toobit جزئیات رقابت TIFT 2026 با استخر جوایزی به ارزش 3,000,000 USDT را منتشر کرد 2 روز پیش
  4. ۰۶/۰۱
    آغاز رقابت‌های تیمی و انفرادی TIFT 2026 در Toobit 2 روز پیش
  5. ۰۵/۲۷
    Toobit از صفحه جدید و ساده‌سازی‌شده آغاز مسیر معامله‌گری رونمایی کرد 6 روز پیش
تیم خبری

زهرا راد دانش آموخته رشته کامپیوتر و نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال است. او با بیش از چهار سال آشنایی و فعالیت مستمر در بازار کریپتو، تمرکز خود را بر رصد و تحلیل تحولات فاندامنتال، تصمیمات رگولاتوری، داده‌های کلان اقتصادی و رویدادهای تأثیرگذار بر بازار قرار داده است.با تکیه بر دانش فنی و رویکرد تحلیلی، زهرا تلاش می‌کند اخبار بین‌المللی حوزه رمزارزها را به صورت دقیق، بی طرفانه و قابل فهم برای مخاطبان فارسی زبان ارائه کند. در نگارش مطالب، بر شفافیت اطلاعات، پرهیز از بزرگ‌نمایی و تفکیک خبر از تحلیل تأکید دارد.محتوای منتشر شده توسط زهرا راد با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و به منزله توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد معاملاتی نیست.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه