پرش به محتوا
زوم ارز

اوری چینگ، مدیرعامل Aptos، به جمع تصمیم‌سازان سیاست‌گذاری دارایی‌های دیجیتال پیوست

۱مهر۱۴۰۴ 9 ماه پیش نویسنده: فاطمه شفیعی
اوری چینگ، مدیرعامل Aptos، به جمع تصمیم‌سازان سیاست‌گذاری دارایی‌های دیجیتال پیوست

اوری چینگ، مدیرعامل Aptos، به جمع تصمیم‌سازان سیاست‌گذاری دارایی‌های دیجیتال پیوست

کمیسیون معاملات آتی کالاهای ایالات متحده (CFTC) یکی از مهم‌ترین آژانس‌های نظارتی مالی این کشور، خبر از تغییرات جدید در ترکیب کمیته مشورتی بازارهای جهانی (GMAC) داد. این کمیته نقشی کلیدی در ارائه مشاوره به نهادهای نظارتی داخلی و همچنین در مباحث بین‌المللی مرتبط با ساختار بازار و دارایی‌های دیجیتال دارد.

حضور مدیرعامل Aptos در کمیته مشورتی CFTC

بر اساس اعلام رسمی، اوری چینگ، بنیان‌گذار و مدیرعامل Aptos Labs، به‌عنوان عضو جدید گروه دارایی‌های دیجیتال GMAC منصوب شد. حضور او در این کمیته به معنای ورود یکی از چهره‌های برجسته دنیای آلت‌کوین به بدنه مشورتی CFTC است.

این کمیته از ترکیبی از متخصصان حوزه دارایی‌های سنتی و دیجیتال تشکیل شده و سال‌هاست که نقش مهمی در هدایت سیاست‌گذاری‌های CFTC و تأثیرگذاری بر گفت‌وگوهای بین‌المللی در زمینه مقررات‌گذاری رمزارزها ایفا می‌کند.

استقبال از حضور رهبران صنعت

کارولین دی. فام، رئیس کمیته GMAC، با استقبال از حضور اعضای جدید اعلام کرد همکاری با رهبران صنعت همچون اوری چینگ، مدیرعامل Aptos، اسکات لوکاس، رئیس بازار دارایی‌های دیجیتال در JPMorgan Chase، و سندی کائول، معاون ارشد شرکت Franklin Templeton، می‌تواند به شکل‌گیری تصمیمات دقیق‌تر و جامع‌تر در زمینه دارایی‌های دیجیتال کمک کند.

سابقه اوری چینگ و اهمیت عضویت

پیش از تأسیس Aptos، اوری چینگ از مدیران کلیدی در پروژه Diem متعلق به شرکت متا بود و توسعه بلاکچین، زیرساخت کیف پول و بخش‌های فنی این پروژه را هدایت می‌کرد.

پیوستن او به GMAC نشان‌دهنده افزایش نفوذ و اهمیت توسعه‌دهندگان فناوری Web3 در گفت‌وگوهای جهانی پیرامون تنظیم‌گری دارایی‌های دیجیتال است؛ موضوعی که می‌تواند آینده قوانین و سیاست‌های نظارتی در آمریکا و فراتر از آن را تحت تأثیر قرار دهد.

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 2 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 2 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 2 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 2 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
فاطمه شفیعی

فاطمه شفیعی نویسنده و عضو تیم خبری زوم‌ارز است و به صورت تخصصی تحولات بازار رمزارزها را از زاویه فاندامنتال و کلان اقتصادی دنبال می‌کند. تمرکز او بر پوشش دقیق اخبار مرتبط با سیاست گذاری و رگولاتوری، فعالیت شرکت‌ها و نهادهای بزرگ، رویدادهای اثرگذار بر بازار (مانند ETFها، تصمیمات بانک‌های مرکزی و تحولات ژئوپلیتیکی) و همچنین روندهای نوظهور در اکوسیستم بلاکچین است. فاطمه تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر بین‌المللی، خبر را شفاف، سریع و قابل فهم ارائه کند و در عین حال مرز بین «خبر» و «تحلیل» را حفظ کند تا مخاطب بتواند با دیدی واقع بینانه‌تر تصمیم گیری کند. محتوای منتشر شده توسط فاطمه شفیعی صرفا جنبه اطلاع رسانی دارد و به هیچ عنوان توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه