پرش به محتوا
زوم ارز

اپ استور اپل، امکان فروش NFTها را فراهم کرد

۴مهر۱۴۰۱ 4 سال پیش نویسنده: تیم خبری
اپ استور اپل، امکان فروش NFTها را فراهم کرد

اپ استور اپل، امکان فروش NFTها را فراهم کرد

NFTها، به سرعت در فضای رمز ارزها ظهور پیدا کردند و حتی غول‌های فناوری جهان در حال آماده شدن برای آن‌ها بوده‌اند. بر اساس توسعه‌های اخیر، فروشگاه اپ استور اپل، اجازه‌ی فروش NFTها روی پلتفرم خود را خواهد داد.

به گزارش زوم ارز، اپل، به اپلیکیشن‌های جدید امکان فروش NFTها و همچنین، توسعه دهندگان اپلیکیشن‌های فعلی لیست شده روی اپ استور، را ارائه خواهد کرد، اما موضوع اینجاست که اپل، کارمزد هنگفت 30 درصدی بر تمام تراکنش‌های NFT انجام شده از طریق اپلیکیشن‌ها کسب خواهد کرد.

همچنین، این کارمزد چشم‌گیر پروژه‌ها، صاحبان بازی و اپلیکیشن‌ها را از استفاده از این ویژگی روی اپ استور، باز خواهد داشت؛ به این دلیل که بقیه‌ی بازارهای معاملاتی رایج NFT همچون OpenSea و Magic Eden، معمولا تنها 5 درصد حق کمیسیون دریافت می‌کنند، که کاملا قابل چشم‌پوشی است.

همانطور که توسط رسانه The Information گزارش شد، استارتاپ NFT موسوم به Magic Eden تصمیم به توقف سرویس‌های خود روی فروشگاه اپ استور گرفت. این اتفاق، با این وجود اینکه شرکت اپل، حق کمیسیون خود را برای شرکت‌هایی با درآمد سالانه‌ی کمتر از 1 میلیون دلار به 15 درصد کاهش داد، رخ داده است.

هرچند که در حال حاضر، شرکت اپل اجازه‌ی فروش NFT برای اپلیکیشن‌ها روی فروشگاه اپ استور را داده است، این شرکت هنوز رمز ارز را نپذیرفته است. همچنین، اپل از درگیری مستقیم با حوزه‌ی رمز ارزها و NFT خودداری می‌کند. یکی از دلایل روشن برای این موضوع، این است که آن‌ها نمی‌خواهند مانند اتفاقی که برای شرکت متا افتاد، توجه قانون‌گذاران را جلب کنند.

در ماه ژوئن سال جاری، شایعاتی پیرامون امکان عرضه‌ی کارت‌های معاملاتی NFT در یکی از کنفرانس‌های توسعه‌ی این شرکت شکل گرفتند هرچند، این شایعات هیچوقت نتیجه ندادند.

منبع: Coingape


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 3 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 3 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 3 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 3 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه