پرش به محتوا
زوم ارز

پلیس فتا: 1500 پرونده‌ی کلاهبرداری رمز ارز تشکیل شده است

۲۴اسفند۱۴۰۰ 4 سال پیش نویسنده: تیم خبری
متامسک نسبت به کلاهبرداری جدید هشدار داد

پلیس فتا: 1500 پرونده‌ی کلاهبرداری رمز ارز تشکیل شده است

به گزارش زوم ارز و به نقل از ایلنا، سردار وحید، مجید رییس پلیس فتا انتظامی کشور، پیرامون کلاهبرداری‌های حوزه‌ی رمز ارز، گفت در حوزه‌ی رمزارزها طبیعتا قانون‌گذاری با پلیس نبوده، بلکه قانون‌گذاری در این زمینه به بانک مرکزی و سایر نهادها مرتبط می‌شود.

وی افزود: “زمانی پای پلیس به میان می‌آید که کلاهبرداری‌هایی در این حوزه انجام می‌شود. در سال ۱۳۹۸ در حوزه رمز ارزها بیش از ۱۰۰ پرونده وجود داشت و در سال ۱۳۹۹ بیش از ۲۲۰ پرونده و در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۵۰۰ پرونده کلاهبرداری به شگردهای مختلف در این حوزه وجود داشته است”.

رییس پلیس فتا انتظامی کشور با اشاره به روش‌های متعدد کلاهبرداری ارزهای دیجیتال، گفت یکی از ترفندهای کلاهبرداری در این حوزه، سو استفاده از اعتماد شاکی است، تبلیغات فریبنده در خصوص سرمایه‌گذاری در حوزه رمزارزها نیز روشی دیگر به شمار می‌رود.

وی به مردم هشدار داد که از آنجایی که قانون‌گذاری مشخصی در این حوزه وجود ندارد، برخورد با متخلفان با محدودیت‌هایی مواجه خواهد بود.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارزهای دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.

منبع: ایلنا


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۱۱/۲۷
    Toobit و LALIGA پس از نشست مطبوعاتی موفق، از چشم‌انداز مشترک خود برای همکاری‌های منطقه‌ای خبر دادند 3 ماه پیش
  2. ۱۱/۲۷
    Toobit با راه‌اندازی معاملات فیوچرز سهام، پیوندی میان بازار مالی سنتی و رمزارز ایجاد می‌کند 3 ماه پیش
  3. ۱۱/۲۷
    Toobit ولنتاین را با $300,000 جایزه برای تیم‌های دو نفره جشن می‌گیرد 3 ماه پیش
  4. ۱۱/۲۷
    Toobit پس از تکمیل فوری ظرفیت فروش در سکوی پرتاب، نبرد معاملاتی 10 میلیون توکن FWX را آغاز می‌کند 3 ماه پیش
  5. ۱۱/۲۷
    رونمایی Toobit از یکپارچه‌سازی هشدارهای TradingView برای ارائه سیگنال‌های لحظه‌ای بازار 3 ماه پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (1 نظر)

  1. رحمان 15 مارس 2022

    سلام بنده مدت حدود بیست روزه که در برنامه رمز ارز دیجیتالی ترون پنج درصد سرمایه گذاری کردم و روزانه 250هزارتومان هم برداشت میکردم اوایل خیلی خوب بود اما بعد از یک هفته هرچه برداشت میکردم داخل کیف پولم ترون نمی‌رفت تااینکه سایت برنامه ترون اعلام کرد ک برنامه در پی حمله هکری قرار گرفت و برداشت صورت نمیگیردواعلام کردن ک اعضا باید30درصد سودی ک سرمایه گذاری کردن باید بپردازند و سایت برداشت براشون بازبشه وبتونن برداشت کنند.ماهم نزدیک دومیلیون واریز کردیم اما سایت باز نشد وبازهم دوباره اعلام کردن ک هیبت مدیران ک در سنگاپور هست گفتن ک دولت سنگاپور ۱۲درصد مالیات بر ارزش افزوده میخواهد ک دارایی‌های اعضا باز بشن .ماهم فهمیدیم سایت کلاه برداری هست .خیلی از دولتی دوستان هم ک میشناسم هم بردن از سی ملیون گرفته تا ۳ملبارد تومان ..باتشکر

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه