پرش به محتوا
زوم ارز

حمله جدید سازمان بورس آمریکا به دارندگان XRP

۲۸اردیبهشت۱۴۰۰ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
حمله جدید سازمان بورس آمریکا به دارندگان XRP

کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده یادداشتی دیگر در مورد مداخله هولدر های  XRP در پرونده ریپل به قاضی فدرال سارا نتبورن ارسال کرده  و مجدداً مخالفت خود با این موضوع را نشان داده است.
این آژانس اظهار داشت که هولدر های این رمزارز نباید در این دادگاه حاضر شوند زیرا بسیار کم و جزئی هستند و علی‌الخصوص منافع آنها با منافع متهمان همسو است.
این سازمان جان دیتون وکیلی که به نمایندگی از هولدر های این رمزارز در این دادگاه حاضر خواهد شد را نیز متهم دانست.
در بیانیه آنها آمده است:

نمایندگان آنها از الفاظ رکیک و خشونت فیزیکی در حمله به کمیسیون بورس و اوراق بهادار و کارمندان آن بهره می‌برند.
کمیسیون بورس و اوراق بهادار دو مورد از خشونت فیزیکی جان دیتون را خاطرنشان کرد:
به عنوان مثال دیتون در 12 مارچ 2021 در پاسخ به یکی از گزارشات کمیسیون بورس و اوراق بهادار برای دادگاه، در توییتی نوشت: اینجا فقط یک راه وجود دارد، به صورت این فرد باید مشت زد.

در تاریخ 3 مارچ 2021 نیز دیتون در ویدیویی به رییس قبلی این کمیسیون آقای جی کلیتون حمله کرد و وی را به مصرف مواد مخدر متهم و وی را مسخره کرد.
کمیسیون بورس و اوراق بهادار نیز اظهار داشت که متقاضیان مداخله در دادگاه در تلاش هستند تا دادگاه را از روند اصلی خود خارج کنند.
جان دیتون نیز هرگونه خشونتی را انکار و مدعی شده است که اظهارات فوق را به عنوان طنز و شوخی به کار برده است.
وی گفت:

استفاده کمیسیون بورس و اوراق بهادار از سناریوی فوق ناراحت کننده و رقت انگیز است، این سناریو یک تلاش واضح برای بدبین کردن قاضی فدرال نسبت به من است و آنها امیدوارند که این اتفاق تاثیر منفی در دادگاه بگذارد.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @zoomarz98 بپیوندید.

منبع: U.Today


گزیده اخبار

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۲۳
    تحلیل نتایج فوتبال جام جهانی ۲۰۲۶ | فانتزی توبیت 2 روز پیش
  2. ۰۳/۲۳
    Toobit برای دومین سال متوالی برنده جایزه پلتفرم برتر مشتقات دارایی دیجیتال Hedgeweek شد 2 روز پیش
  3. ۰۳/۲۳
    آموزش کامل بازار پیش بینی (Toobit Prediction) + ثبت نام در صرافی توبیت 2 روز پیش
  4. ۰۳/۲۳
    معاملات کپی‌ترید بدون لغزش قیمت برای 150 جفت‌ارز معاملاتی 2 روز پیش
  5. ۰۳/۲۳
    راه‌اندازی بازار پیش‌بینی Toobit برای معاملات مبتنی بر رویداد 2 روز پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه