پرش به محتوا
زوم ارز

سرمایه گذاری عرب ها در ارز های دیجیتال

۲۲آذر۱۴۰۰ 4 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
ارز دیجیتال

سرمایه گذاری عرب ها در ارز های دیجیتال

به گزارش زوم ارز، خلدون المبارک مدیرعامل صندوق دولتی ابوظبی یعنی Mubadala Investment Capital در مصاحبه اخیر خود با  CNBC در مورد ارز های دیجیتال صحبت کرد و به تعریف و تمجید از آنها پرداخت.

وی مدعی شد که این صندوق پول در اکوسیستم رمزنگاری سرمایه گذاری می‌کند و فناوری بلاکچین و انرژی را به عنوان مهم ترین زمینه های مورد علاقه خود معرفی کرد و در این خصوص گفت:
از چشم انداز ما، من راجع به اکوسیستم کریپتو نگاه می‌کنم و به آن فکر می‌کنم و ما بر روی این اکوسیستم سرمایه گذاری می‌کنیم و این می‌تواند در فناوری بلاکچین، تکنولوژی و … باشد.

این صندوق که مستقیم به ولیعهد امارت محمد بن زاید مرتبط است، مبلغ عظیم و وحشتناک 243 میلیارد دلار را تحت مدیریت دارد.

این سازمان در سال 2019 با سرمایه گذاری بر روی صرافی دیجیتال MidChains، که بعنوان اولین صرافی دیجیتال قانونی در امارات شناخته می‎‌شود، فعالیت خود را در حوزه ارز های دیجیتال آغاز نمود.

صرافی میدچین در اواخر سپتامبر معاملات خود را با چهار ارز دیجیتال بیت کوین، بیت کوین کش، لایت کوین و اتریوم آغاز کردند.

رییس این صندوق سرمایه گذاری که باشگاه فوتبال منچسترسیتی و نیویورک سیتی و چند تیم فوتبال دیگر را نیز اداره می‌کند، نمی‌خواهد شکی نسبت به ارز های دیجیتال داشته باشد و او می‌گوید که این فناوری واقعی است و به رشد سریع این صنعت نوپا و رسیدن ارزش آن از 250 میلیارد دلار به 3 تریلیارد دلار طی تنها چند سال اشاره کرد و گفت:
بسیاری از مردم نسبت به بلاکچین شک دارند و من در آن دسته قرار نمی‌گیرم، من آن را واقعی می‌دانم.

نظر شما همراهان زوم ارز نسبت به این سرمایه گذاری چیست؟

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.

منبع:  U.Today


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 2 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 2 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 2 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 2 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه