پرش به محتوا
زوم ارز

السالوادور دست‌بردار نیست؛ خرید 410 واحد بیت کوین

۲بهمن۱۴۰۰ 4 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
السالوادور دست‌بردار نیست؛ خرید 410 واحد بیت کوین

السالوادور دست‌بردار نیست؛ خرید 410 واحد بیت کوین

به گزارش زوم ارز، السالوادور 410 واحد واحد بیت کوین خریداری کرد و حالا این کشور بیش از 15 هزار واحد بیت کوین در اختیار دارد و قصد دارد که حجم بیت کوین های خود را افزایش دهد و این اطلاعات را رییس جمهور السالوادور در توییتر خود منتشر کرد.

با ادامه سقوط ارزهای دیجیتال و بازارهای سنتی، السالوادور به خرید بیت کوین ادامه می‌دهد و این خرید به مبلغ 15 میلیون دلار انجام شد و حالا این کشور 1500 واحد بیت کوین دیگر در اختیار دارد. فراموش نکنیم که السالوادور اولین کشور در جهان بود که در کنار دلار آمریکا، بیت کوین را بعنوان ارز قانونی به رسمیت شناخت.

این خرید بیت کوین دقیقا زمانی انجام شد که بازار برای اولین بار از آگست 2021 به زیر سطح قیمت 37 هزار دلار رسید.

نایب بوکله در مورد از دست دادن فرصت خرید در کاهش قیمت هفته گذشته گفت:
نه ماه آن را از دست ندادیم، السالوادور به تازگی 410 واحد بیت کوین را تنها به قیمت 15 میلیون دلار خریداری کرد. برخی افراد واقعاً ارزان می‌فروشند.

بنا به داده های به اشتراک گذاشته شده از سوی وبسایت معتبر CoinGecko، بیت کوین طی هفت روز اخیر کاهش قیمتی 17.4 درصدی را تجربه نموده و هم اکنون در سطخ 35469 دلار معامله می‌شود.

به دنبال کاهش قیمت بیت کوین، سایر ارزهای دیجیتال نیز در وضعیت قرمز قرار گرفتند و به همین خاطر، ارزش کل بازار با افتی 12.4 درصدی مواجه شده و روزهای خوبی را سپری نمی‌کنیم.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.

منبع: UseTheBitcoin


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۲۳
    تحلیل نتایج فوتبال جام جهانی ۲۰۲۶ | فانتزی توبیت 2 روز پیش
  2. ۰۳/۲۳
    Toobit برای دومین سال متوالی برنده جایزه پلتفرم برتر مشتقات دارایی دیجیتال Hedgeweek شد 2 روز پیش
  3. ۰۳/۲۳
    آموزش کامل بازار پیش بینی (Toobit Prediction) + ثبت نام در صرافی توبیت 2 روز پیش
  4. ۰۳/۲۳
    معاملات کپی‌ترید بدون لغزش قیمت برای 150 جفت‌ارز معاملاتی 2 روز پیش
  5. ۰۳/۲۳
    راه‌اندازی بازار پیش‌بینی Toobit برای معاملات مبتنی بر رویداد 2 روز پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه