پرش به محتوا
زوم ارز

جهنم میم کوینی؛ 2 میلیارد شیبا اینو سوزانده شده است

۱۳آذر۱۴۰۰ 5 سال پیش نویسنده: دبیر خبری
جهنم میم کوینی؛ 2 میلیارد شیبا اینو سوزانده شده است

جهنم میم کوینی؛ 2 میلیارد شیبا اینو سوزانده شده است

به گزارش زوم ارز و به نقل از Shibburn، جامعه وفادار و فوق العاده شیبا اینو که آنها را SHIB Army می‌نامیم در ماه نوامبر حدوداً 2 میلیارد شیبا اینو را سوزاند و توکن هایی که سوزانده می‌شوند برای همیشه از گردش خارج شده و پیش بینی می‌شد کاهش عرضه در گردش، قیمت شیبا اینو را افزایش دهد.

بنا به گزارش shibburn که بعنوان ردیابی برای شیبا اینو های سوزانده شده فعالیت می‌کند، تا اول ماه نوامبر در مجموع  41 درصد از کل شیبا اینو های موجود معادل 410,296,586,422,853 سوزانده شده است.

از اول دسامبر، این تعداد به 41.02 درصد از عرضه اولیه افزایش یافته که نشان دهنده این است که 1.9 میلیارد توکن در این بازه زمانی یک ماهه سوزانده شده است.

شیبا اینو در شرف دستخوش تغییرات قابل توجهی است که احتمالاً ارزش آن را افزایش داده و شیتوشی کوساما توسعه دهنده اصلی تیم شیبا اینو نیز اخیراً در مورد پتانسیل شیبا اینو برای گسترش و ورود این رمز ارز به دنیای متاورس صحبت کرده بود.

راه های زیادی برای سوزاندن شیبا اینو و کم کردن عرضه در گردش آن وجود دارد و یکی از آنها این است که هر رمز ارزی که خواستار لیست شدن در صرافی شیبا اینو باشد باید مقداری از شیبا اینو در گردش را خریداری کرده و آن را بسوزاند و برای همیشه از گردش خارج کند.

شیبا اینو طی شبانه روز اخیر کاهش قیمتی 13.4 درصد را تجربه کرده و هم اکنون در زمان نگارش این خبر در سطح قیمت 0.00003614 دلار قرار دارد و به جایگاه سیزدهمین رمز ارز برتر بازار رسیده است.

نظر شما همراهان زوم ارز درباره این میم کوین محبوب چیست؟

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.

منبع: U.Today


سرتیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 4 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 4 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 4 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 4 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
دبیر خبری

امیرعلی فرجی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از دو سال تجربه فعالیت در بازار کریپتو دارد. تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر دارایی‌های دیجیتال است. او دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در تولید محتوا تلاش می‌کند با بررسی منابع معتبر خارجی و داخلی، اخبار را با دقت و بی طرفی در اختیار مخاطبان فارسی زبان قرار دهد. پرهیز از بزرگ نمایی و ارائه اطلاعات مبتنی بر داده‌های رسمی از اصول حرفه‌ای او در نگارش مطالب است. مقالات منتشر شده توسط امیرعلی فرجی صرفا با هدف اطلاع رسانی و افزایش آگاهی کاربران تهیه می‌شود و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه