پرش به محتوا
Ad

بازی جنگ پادشاهی‌ها با مالکیت معنایی Sega توسط OASYS از هفته آینده

۱ سال پیش
بازی جنگ پادشاهی‌ها با مالکیت معنایی Sega توسط OASYS از هفته آینده

بازی جنگ پادشاهی‌ها با مالکیت معنایی Sega توسط OASYS از هفته آینده

به گزارش زوم ارز،  بازی Sega IP Sangokushi Taisen (یا Battle of the Kingdoms) قرار است در هفته آینده با رمزنگاری پیشروهای توسعه داده شده توسط استودیو پرش دوتایی توکیو راه اندازی شود.

انتشار این بازی حدود دو سال پس از آغاز توسعه توسط استودیو صورت می‌گیرد. این بازی کارت استراتژیک KAIKAI: نبرد سه پادشاهی ابتدا برای کامپیوتر و دستگاه‌های موبایل در تاریخ 30 آوریل (چهارشنبه) منتشر خواهد شد. یک مرورکار “تست بار” در روز دوشنبه 28 آوریل تنها مخصوص تست‌های کوتاه می‌باشد و داده‌های این تست به بازی نهایی منتقل نمی‌شوند. تا کنون، گفته می‌شود که بیش از یک میلیون نفر به طور زنده به بازی ثبت نام کرده‌اند از اوایل مارس تا به امروز.

در تاریخ 30 آوریل، راه‌اندازی بازی استراتژیک جدید به نام “کای کای: نبرد سه پادشاهی” در دسترس کاربران رایانه‌ها و دستگاه‌های موبایل قرار خواهد گرفت. قبل از آغاز این سرویس، یک سرویس گذرای سه ساعته برای تست و آشنایی با این بازی ارائه خواهد شد.

بازی KAI: Battle of Three Kingdoms، یک نسخه مدرن از سری آرکید Sangokushi Taisen از شرکت Sega می‌باشد که اولین بار آن در سال 2005 منتشر شد. این بازی در سه زبان انگلیسی، ژاپنی و چینی سنتی عرضه خواهد شد.

بازی اویسیس که ببستر blockchain تأمین شده ویژگی کارت‌های منحصر به فرد به نام “جنگجویان بیدار” را به عنوان NFT‌ها استخراج می‌کند. این کارت‌ها به بازیکنان امکان معامله آزادانه کارت‌ها را می‌دهد و به عنوان “تمرکز اصلی” بازی شناخته می‌شوند. هر کارت مهارت‌های یکتایی دارد که برای استراتژی بازی بسیار حائز اهمیت است.

تاریخ انتشار:

این خبر صرفاً جنبهٔ اطلاع‌رسانی دارد و توصیهٔ سرمایه‌گذاری نیست؛ معامله در بازارهای مالی با ریسک از دست رفتن سرمایه همراه است. برخی لینک‌های این صفحه لینک همکاری (افیلیت) هستند.

آخرین اخبار

همهٔ اخبار
  1. فیوچرز کریپتو در 2026؛ چرا معاملات پرپچوال از همیشه مهم تر شده‌ ان۲ روز پیش
  2. Toobit SmartK چیست و چه کاربردی در معاملات فیوچرز دارد؟۲ روز پیش
  3. Toobit و TOKEN2049| چرا این رویداد برای بازار کریپتو مهم است؟۲ روز پیش
  4. اتریوم، سولانا یا ریپل؟مقایسه پتانسیل رشد۲ روز پیش
  5. گزارش اثبات ذخایر سپتامبر Toobit؛ پشتوانه بیش از 100% برای دارایی‌های اصلی۲ روز پیش
  6. Toobit به‌عنوان اسپانسر پلاتینیوم در TOKEN2049 سنگاپور حضور خواهد داشت۲ روز پیش

دربارهٔ نویسنده

محمد فرحدل نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و بیش از 3 سال در زمینه پوشش و تحلیل تحولات بازار کریپتو فعالیت داشته است. تمرکز اصلی او بر پیگیری اخبار بین‌المللی، اطلاعیه‌های پروژه‌های بلاکچینی و رویدادهای اثرگذار بر بازار دارایی‌های دیجیتال است.… ادامه در صفحهٔ نویسنده ←

نظرات (۰ نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده‌اند.

100 دلار پاداش ثبت‌نام ویژه کاربران جدید · جشنوارهٔ پاییزی ثبت‌نام←