پرش به محتوا

هک اطلاعات بیش از 1000 کاربر CryptoTrader.Tx 😳 

۷شهریور۱۳۹۹ 6 سال پیش نویسنده: تیم محتوا
هک داده بیش از 1000 کاربر CryptoTrader.Tax

یک هکر اطلاعات بیش از 1000 کاربر از CryptoTrader.Tax ، یک سرویس آنلاین را که برای محاسبه و ثبت مالیات در معاملات cryptocurrency استفاده می‌شود ، به سرقت برده است.

به گفته منبعی که هکر را در یک تالار وب تاریک دید ، این هکر به حساب کارمندان بازاریابی و خدمات مشتری CryptoTrader.Tax وارد  شد. با این دسترسی ، هکر می‌توانست نام مشتریان ، آدرس‌های ایمیل ، پروفایل‌های پردازنده پرداخت و پیام‌هایی را که گاهی حاوی درآمد رمزارز باشد ، ببیند.

سپس هکر نمونه‌هایی از این اطلاعات حساس را به نمایش درآورد و برای جلب خریداران احتمالی داده‌کاوی و ارسال تصاویر اضافی به منبع ، آنها را در تالار گفتگو ارسال کرد.

دیوید کمرر،David Kemmerer ، یکی از بنیانگذاران و مدیر اجرایی CryptoTrader.Tax به CoinDesk تأیید کرد که یک هکر در تاریخ 7 آوریل دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری بازاریابی و خدمات مشتری بدست آورد. کمرر گفت هکر قادر به دیدن جزئیات مرکز پشتیبانی در مواد بوده و پرونده ای را که حاوی 13,000 ردیف اطلاعات از جمله1,082آدرس ایمیل منحصر به فرد است بارگیری کرد.

کمرر گفت ، تیم امنیتی CryptoTrader.Tax در مورد نقض این پرونده تحقیق کردند و متوجه شدند رمزهای ورود به حساب کاربری مالیاتی و وب سایت CryptoTrader.Tax به خطر نیفتاده است. کمرر گفت ، سپس این تیم به طرفین تحت تأثیر این هشدار ،هشدار داد و اقدامات لازم را برای بهبود اقدامات امنیتی و سیستم‌های نظارت بر برنامه‌های داخلی و شخص ثالث انجام داد.

CryptoTrader.Tax با استفاده از شرکت Coin Ledger Inc. مستقر در کانزاس ، به شما امکان می‌دهد تا معاملات از 36 صرافی رمزارز را وارد کنند و به طور خودکار سود و خسارت درآمدی رمزارز را در گزارش‌های مالیاتی صادراتی به TurboTax ، نرم افزار محبوب تهیه مالیات وارد کنند.

برای پرداخت اشتراک ، کاربران پریمیوم نیز اطلاعات صورتحساب را در Stripe ، پردازنده پرداخت وارد می‌کنند. Stripe به پلت فرم مرکز پشتیبانی CryptoTrader وصل شده است. آدرس ایمیل و مکانهای کلی آدرس ایمیل را نشان می‌دهد ، اما براساس وب سایت Stripe آدرس‌های فیزیکی یا اطلاعات اعتباری ، بدهی و بانکی را در معرض نمایش نمی‌گذارد.

براساس مطالب بررسی شده توسط CoinDesk و Kemmerer ، این هکر همچنین به ارتباطات بازاریابی ، شماره ارجاع ، درآمد کمیسیون و درآمد شرکت‌های وابسته که سرویس CryptoTrader.Tax را در وب سایت‌ها و رسانه‌های اجتماعی تبلیغ می‌کنند ، دسترسی پیدا کرد.


اخبار بیشتر

اخبار مرتبط

  1. ۰۵/۲۷
    Toobit از صفحه جدید و ساده‌سازی‌شده آغاز مسیر معامله‌گری رونمایی کرد 3 روز پیش
  2. ۰۵/۲۷
    افزودن قابلیت هدایای سورپرایزی برای اشتراک‌گذاری رمزارز در Toobit 3 روز پیش
  3. ۰۵/۲۷
    Toobit عنوان «صرافی جهانی سال» را از سوی FinanceFeeds دریافت کرد 3 روز پیش
  4. ۰۵/۲۷
    کاربران جدید کپی‌ترید Toobit از پوشش 100% جبران زیان بهره‌مند می‌شوند 3 روز پیش
  5. ۰۵/۲۷
    Toobit جزئیات رقابت TIFT 2026 با استخر جوایزی به ارزش 3,000,000 USDT را منتشر کرد 3 روز پیش
تیم محتوا

معصومه گودرزی کارشناس ارشد ریاضی، مدرس دانشگاه و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین مالی است. او با سابقه تدریس در دانشگاه‌های آزاد و علمی‌کاربردی و تألیف کتاب‌های آموزشی، تمرکز خود را بر تبیین دقیق مفاهیم فنی و ساختارهای تحلیلی بازارهای دیجیتال قرار داده است.ترکیب دانش ریاضی، تجربه فنی در حوزه شبکه و پژوهش در زمینه ارزهای دیجیتال، به او این امکان را داده تا موضوعاتی مانند قراردادهای هوشمند، ساختار بلاکچین، برنامه‌های غیرمتمرکز (DApp)، ساز و کار استخراج، مقایسه دارایی‌های دیجیتال و ارزیابی ریسک سرمایه گذاری را با رویکردی تحلیلی و مبتنی بر منطق ساختاری توضیح دهد.در نگارش مقالات، او بر شفاف‌سازی مفاهیم، تبیین سازوکارهای فنی، بررسی کاربردهای واقعی و بیان ریسک‌ها و محدودیت‌های هر فناوری تأکید دارد. هدف اصلی او ارتقای سواد مالی و فناوری کاربران فارسی‌زبان از طریق ارائه محتوای مستند، آموزشی و بی طرفانه است.مطالب منتشر شده توسط معصومه گودرزی صرفا با هدف آموزش و افزایش آگاهی ارائه می‌شوند و به منزله توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد معاملاتی تلقی نمی‌شوند.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه