پرش به محتوا
زوم ارز

1.1 تریلیارد شیبا توسط نهنگ‌ها به فروش رسید

۲۷شهریور۱۴۰۱ 4 سال پیش نویسنده: تیم خبری
نهنگ‌های اتریوم، موجودی شیبا خود را کاهش داده‌اند

1.1 تریلیارد شیبا توسط نهنگ‌ها به فروش رسید

بر اساس داده‌های پلتفرم WhaleStats، طی سه روز گذشته، بزرگترین کیف پول‌های روی چین اتریوم، بیش از 1.1 تریلیارد توکن شیبا را به فروش رسانده‌اند. تراکنش اخیر جهت فروش این میم کوین، حدود 61 میلیارد شیبا را به صرافی بایننس منتقل کرد.

به گزارش زوم ارز، این ردیاب کیف پول گفت که از روز 14 سپتامبر تا 16 سپتامبر، میزان ذخایر شیبا در دستان نهنگ‌های برتر اتریوم از 152 میلیون دلار به 142 میلیون دلار کاهش یافته است و امروز، این رقم به 140 میلیون دلار رسیده است.

این مقدار شیبا معادل رقم هنگفت 1.15 تریلیارد توکن می‌شوند.

تراکنشی که اخیرا انجام شد، دز مجموع حدود 60 میلیارد شیبا به صرافی بایننس را منتقل کرد. به احتمال زیاد، این تراکنش جهت فروش این میزان رمز ارز انجام شده است.

با وجود روند نزولی قیمت شیبا، طی هفته نهنگ‌ها در حال دامپ کردن این میم کوین بوده‌اند. بر اساس داده‌های ارائه شده در وبسایت گردآوری داده‌ی CoinMarketCap، طی 7 روز گذشته، دومین میم کوین برزگ بازار حدود 10 درصد از ارزش بازار خود را از دست داده است.

طی چند روز اخیر، بازار روند مطلوبی را پشت سر نگذاشته است و بیشتر رمز ارزها نزولی بوده‌اند. اما طی 24 ساعت گذشته، کمی ریکاوری در بازار دیده شده است. در لحظه‌ی نگارش این خبر، شیبا با رشدی 1.8 درصدی در شبانه روز اخیر، در سطح قیمت 0.000011 دلار معامله می‌شود.

زوم ارزی عزیز شما می توانید در صفحه قیمت شیبا، در پایگاه خبری زوم ارز قیمت لحظه ای شیبا را مشاهده نمایید.

منبع: U.today


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 1 روز پیش
  2. ۰۳/۰۲
    مقایسه امنیت صرافی های محبوب ایرانیان 1 روز پیش
  3. ۰۳/۰۲
    رونمایی ​​Toobit از جوایز TradFi در چالش معاملات کپی‌ترید 150 هزار دلاری ماه مه 1 روز پیش
  4. ۰۳/۰۲
    توسعه اکوسیستم TradFi در Toobit با لیست کردن 13 دارایی جدید و استخر جایزه 150 هزار دلاری 1 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    Toobit در تازه‌ترین گزارش گواهی اثبات ذخایر مورد تایید Hacken، وجود بیش از 100% پشتوانه برای دارایی‌ها را تایید کرد 1 روز پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه