پرش به محتوا
زوم ارز

ال سالوادور در افت 15 میلیون دلار بیت کوین خرید

۲۰اردیبهشت۱۴۰۱ 4 سال پیش نویسنده: تیم خبری
ال سالوادور در افت 15 میلیون دلار بیت کوین خرید

ال سالوادور در افت 15 میلیون دلار بیت کوین خرید

به گزارش زوم ارز، در روز دوشنبه، نایب بوکله، رییس جمهور ال سالوادور، در توییتی نوشت که این کشور واقع در آمریکای لاتین، طی اصلاح فعلی بازار، 500 بیت کوین دیگر، به ارزش 15.3 میلیون دلار، خریداری کرد و تعداد مجموع بیت کوین تحت مالکیت ال سالوادور را به بیش از 2300 کوین، معادل حدود 72.5 میلیون دلار، رساند.

بوکله در توییت خود نوشت “ال سالوادور در افت، بیت کوین خرید!”، ضمن اینکه اعلام کرد دولت وی، این ارز را در متوسط قیمت 30744 دلار، خریداری کرد.

طی 24 ساعت اخیر، قیمت بیت کوین بیش از 5 درصد افت را پشت سر گذاشته و بقیه‌ی ارزهای این بازار فعلا پر جنب و جوش را با خود پایین کشیده است. تعداد بالایی از هولدرهای بلند مدت بیت کوین، به دنبال خرید پرچمدار بازار ارزهای دیجیتال در افت و در حین روند نزولی قیمت آن هستند.

این هولدرها، شامل ال سالوادور نیز می‌شوند.

در ماه سپتامبر سال 2021، ال سالوادور به اولین کشوری تبدیل شد که بیت کوین را به عنوان ارز رسمی، می‌پذیرد. در حالی که خیل عظیمی از دوست داران نخستین رمز ارز جهان، این اقدام را تحسین کردند، این حرکت با واکنش‌های گوناگونی از سراسر جهان روبه‌رو شد. این اقدام، هشدارهایی از سوی IMF و مقامات رسمی دولت آمریکا جلب کرد.

علاوه بر دنبال کردن فرصت‌ها برای استخراج بیت کوین با انرژی گرمایش زمین، این کشور همچنین در حال پر کردن انبار خود با بیت کوین، به عنوان ذخیره‌ی خود، بوده است. اما شفاف نیست که دقیقا چه فرد یا نهادی بیت کوین خریداری می‌کند؛ دولت یا بوکله، یا چه فردی کلیدهای خصوصی این کیف پول‌ها را در اختیار دارد.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارزهای دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.

منبع: Decrypt


سر تیتر اخبار:

اخبار مرتبط

  1. ۰۳/۱۶
    پیش بینی روند بازارهای سهام در مقابل اوراق قرضه سال 2026 3 روز پیش
  2. ۰۳/۱۶
    ارز رندر چیست؟ 3 روز پیش
  3. ۰۳/۱۶
    آغاز مسابقات «یک قدم تا فتح جهان» Toobit با جایزه 1 میلیون USDT و جام جهانی طلا 3 روز پیش
  4. ۰۳/۱۶
    صرافی تبدیل یا توبیت؟ مقایسه کامل 3 روز پیش
  5. ۰۳/۰۲
    چرا همزمان با تنش های نفتی، باید منتظر رکوردشکنی طلا باشیم؟ 2 هفته پیش
تیم خبری

فرهاد دیوی نویسنده حوزه اخبار ارزهای دیجیتال در زوم ارز است و تمرکز او بر پوشش تحولات روز بازار کریپتو، اخبار پروژه‌ها و رویدادهای تاثیرگذار بر دارایی‌های دیجیتال می‌باشد. او بیش از یک سال است بازار رمزارز را دنبال می‌کند و به تازگی فعالیت خود را در حوزه تولید محتوای این حوزه آغاز کرده است. فرهاد دیوی در کنار فعالیت رسانه‌ای، دانشجوی رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان است و در نگارش مطالب تلاش می‌کند با اتکا به منابع معتبر و لحن شفاف، اطلاعات را بدون بزرگ نمایی یا القای قطعیت در اختیار کاربران قرار دهد. محتوای منتشر شده توسط فرهاد دیوی صرفا جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و توصیه سرمایه گذاری یا پیشنهاد خرید و فروش محسوب نمی‌شود.

نظرات (0 نظر)

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!

نظر خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار لحظه‌ای

مشاهده همه